SHOW THE WORLD WHAT YOU GOT

About

OUR STORY

MAX MEIJER
PRODUCTIONS

Max Meijer Productions streeft ernaar om door middel van videoproducties een organisatie, product of persoon overtuigend aan hun doelgroep te presenteren. Met de talenten binnen ons team zijn we in staat om van de kleinste onderwerpen iets groots te creëren, het draait allemaal om het doel. De boodschap staat centraal en daar spelen wij creatief op in, met strakke formats en heldere concepten. Zoals wij altijd zeggen, "Door 10 stappen terug te zetten in de pre-productie, zetten we er 10 vooruit in het resultaat", en dat is uiteindelijk waar het om draait: impact maken met jouw productie.

Process

HOW WE MAKE

MAX MEIJER
PRODUCTIONS

PRE PRODUCTION

Pre-productie is een cruciale fase in het videoproductieproces waarin alle voorbereidingen worden getroffen voordat de camera begint te rollen. Deze fase is van essentieel belang omdat het de basis legt voor een succesvolle videoproductie en de uiteindelijke kwaliteit van het eindproduct beïnvloedt. Tijdens de pre-productie worden verschillende belangrijke stappen genomen om ervoor te zorgen dat de video voldoet aan de doelstellingen en verwachtingen van de klant.


PRODUCTION

Tijdens de productiefase komt alles samen om de daadwerkelijke opnames te maken op basis van de voorbereidingen die tijdens de pre-productie zijn getroffen. Dit is het moment waarop de visie van de video werkelijkheid wordt, maar het vereist ook een zorgvuldige uitvoering om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.


POST PRODUCTION

Postproductie is de fase van het videoproductieproces die plaatsvindt nadat alle opnames zijn voltooid tijdens de productiefase. Tijdens deze fase worden alle opgenomen beelden en geluiden bewerkt, gemonteerd en verfijnd om het uiteindelijke eindproduct te creëren.


AFLEVERING

Dit is de fase waarin de voltooide video wordt gedistribueerd en gepubliceerd om te worden bekeken door het beoogde publiek. Het omvat verschillende stappen om ervoor te zorgen dat de video zijn doel bereikt en effectief wordt verspreid.

Service

WHAT WE MAKE

WHAT WE MAKE

  • Speelfilms: Lange fictieve films voor vertoning in bioscopen.

  • Documentaires: Niet-fictieve films die echte gebeurtenissen, mensen of plaatsen onderzoeken en presenteren.

  • Korte films: Korte fictieve of niet-fictieve films, meestal variërend van enkele minuten tot ongeveer een half uur.

  • Reclame en commercials: Korte videoadvertenties voor producten, diensten of merken.

  • Bedrijfsvideo's: Video's gemaakt voor bedrijven om hun producten, diensten of bedrijfscultuur te promoten.

  • Vlog: Video-logs waarin individuen hun dagelijkse leven, reizen of specifieke onderwerpen bespreken.

  • Tutorials en instructievideo's: Video's die stapsgewijze instructies geven over hoe je iets moet doen, zoals koken, knutselen of reparaties uitvoeren.

Dit is slechts een greep uit de vele verschillende soorten videoproducties die mogelijk zijn. De keuze voor het type videoproductie hangt af van het doel, het publiek en de boodschap die je wilt overbrengen.

@ 2023 Max Meijer Productions

@ 2023 Max Meijer Productions

@ 2023 Max Meijer Productions